INGREDIENTS
500 CRAMS D, ARROSCO
150 CRSMS DE CEPS, 1 CRAPAT CAMA- SECS HIDRATATS
200 CRAMS COSTELLA DE PORC
1 BOTIFARRA DE PORC
1 CEBA 2 TOMATES MADURES
1 COT DE VI BLANC
ALLS ,JULIBERT ,SAL
PREPARACIO
EN una cassola grant hi posem un raig de oli en rusirem la costella i la butifarra ja tallada a trosos.
Tallarem la ceba i rrallarem el tomatec ont i pusarem un pulsi de sal o pasarem tot dins de la cassola am la carn dejant gue as fasi be el sofregit. Posarem els ceps iels coma-secs am aigua i laltra mitat als triturarem fins gue guedi un polset
els resrvarem.
A continuasio bocarem un got de vi blanc a la cassola remenant fins gue asreduegi.AM els bolets ja hidratats els pasarem a sofrejir en una paella cuant es tiguint mitj fets i tirarem la picada de alls i julivert remenant un parell de minuts o vocarem tot a la cassola.a rangui el bull i posarem el po
lset dels bolets,dejant a foc lent uns 15 minuts gue es el gue trigara a ferse
l´arros
bon profit.
DOLORS MALLOFRE PUIGCERCOS
No hay comentarios:
Publicar un comentario