Vistas de página en total

martes, 24 de abril de 2012

ARROS CALDOS SM CEPS CAMA- SECS‏


INGREDIENTS 

500 CRAMS D, ARROSCO
150  CRSMS DE CEPS, 1 CRAPAT CAMA- SECS HIDRATATS
200   CRAMS COSTELLA DE PORC
1 BOTIFARRA DE PORC
1 CEBA 2 TOMATES MADURES
1 COT DE VI BLANC
ALLS ,JULIBERT ,SAL

PREPARACIO

EN una cassola grant hi  posem un raig de oli en rusirem la costella i la butifarra ja tallada a trosos.
Tallarem la ceba i rrallarem el  tomatec ont i pusarem un pulsi de sal o pasarem tot dins de la cassola am la carn dejant gue as fasi be el sofregit. Posarem els ceps iels coma-secs am aigua i laltra mitat als triturarem fins gue guedi un polset
els resrvarem.
A continuasio bocarem un got de vi blanc a la cassola remenant fins gue asreduegi.AM els bolets ja hidratats els pasarem a sofrejir en  una paella cuant es tiguint mitj fets i tirarem la picada de alls i julivert remenant un parell de minuts o vocarem tot a la cassola.a  rangui el bull i posarem el po
 lset dels bolets,dejant a foc lent uns 15 minuts gue es el gue trigara a ferse 
l´arros
     
bon profit.
                
DOLORS MALLOFRE PUIGCERCOS





No hay comentarios:

Publicar un comentario