Vistas de página en total

martes, 24 de abril de 2012

PLAT DE PESCADORS‏




INGREDIENTS

8 TALLS DE RAP
1CEBA GRENT 2 PATATES
2 TOMATES  MADURES
3 ALLS
SAFRA
SAL PEBRE BROU DE PEIX


      

PREPARACIO
  
EN una cassola posarem un raix d, oli la ceba i les patates. tallades bent fines i dejarem gue sastovi tot a foc lent.
RA LLAREM les tomates madures i posarem un polset de pebre isal. CUANT estigui ja pojadet la  ceba i les patates i a faxirem la tomata rallada i els alla tallats.
A continuacio els talls de rap. i el safra gue aurem picat fins gueda un pols i a fajirem una mica de caldo de peix dejarem gue fasi el xup xup uns 15 minuts mirant gue el peix guedi cuit.
I de culo groc .

 SA serveis mol celent i am casola de fanc


        BON PROFIT

No hay comentarios:

Publicar un comentario