Vistas de página en total

martes, 24 de abril de 2012

FABES AMB ARROS‏




INGREDIENTS
   
300 grams d,e arros 
 500 crsms de fabes pelades
 2 d,ents dalls picats
 1 fulla de llaure
2 o 3 talls de pernil picat 
mitx litre de caldo de pollastre
oli de oliva, sal .safra.

PREPARACIO
    
en una paella i pusarem un reix de oli, el pernil picat i  els alls els pojarem uns minuts,A continuacio, intuirem les fabes dejarem o fegar
 tot junt uns 15 minuts,am al foc mol lent pasat a gues tems intruirem el arros dejant gue tregui tot lal-mido la aromatizarem am asafra dejant gue as fasi suau mant posanli el caldo .i el llaure duran 20 minuts remenant am cura de gue no sanganxi.
 Guant estigui fet i a punt per servir i ficarem un raix de oli sal al gust.

 BON PROFIT 
                        

 DOLORS MALLOFRE PUIGCERCOS
      

No hay comentarios:

Publicar un comentario