Vistas de página en total

lunes, 20 de junio de 2011

Conill amb tomaquet al estil yaya Cisca

ingredients:
conill de 1200 gr
unes fulles de llaure
3 grans de comi
3 grans d´all
1/2 pebrot ver i 1/2 vermell
5 tomates madures
1 got de vi blanc

Preparacio:

Tallar el conill salarlo i emprebrentarlo possarlo amb una casola amb oli i enrrusirlo el conill retiralo ja rustit amb el mateix oli i possarem el alls tallats la ceba tallada els pebrots, el deixarem freixir uns minuts en un plat ratllarem el tomaquet i tirarem un pols de sucre i el possarem a la caçola sofrexit de ceba alls i pebrots, el deixarem que es faixi molt lent fins que especeixi una mica, i que lligui la salsa a continuacio possarem el got de vi sal pebre llaure i els grans de comill, a continuacio el conill el deixarem que es faixi al xup xup un 30´minuts a foc suau, ficarem una mica de caldo i acontinuacio per espesi la salsa ficarem una mica de farina
"""Bon Profit""""   ( preferent men abans de menjarlo reposar unes hores)

DOLORS ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario