ingredients:
conill de 1200 gr
unes fulles de llaure
3 grans de comi
3 grans d´all
1/2 pebrot ver i 1/2 vermell
5 tomates madures
1 got de vi blanc
Preparacio:
Tallar el conill salarlo i emprebrentarlo possarlo amb una casola amb oli i enrrusirlo el conill retiralo ja rustit amb el mateix oli i possarem el alls tallats la ceba tallada els pebrots, el deixarem freixir uns minuts en un plat ratllarem el tomaquet i tirarem un pols de sucre i el possarem a la caçola sofrexit de ceba alls i pebrots, el deixarem que es faixi molt lent fins que especeixi una mica, i que lligui la salsa a continuacio possarem el got de vi sal pebre llaure i els grans de comill, a continuacio el conill el deixarem que es faixi al xup xup un 30´minuts a foc suau, ficarem una mica de caldo i acontinuacio per espesi la salsa ficarem una mica de farina
"""Bon Profit"""" ( preferent men abans de menjarlo reposar unes hores)
DOLORS ;)
No hay comentarios:
Publicar un comentario