Vistas de página en total

sábado, 18 de junio de 2011

recepta de peix cim i tomba

Ingredients:
- 2 rodanxes per persona de peix blanc, per exemple rap
- 1 kg de patates
- 4 grans d’all
- 1 ceba
- 2 tomaquets
- 1 cullerada de pebre vermell
- Oli d’oliva, sal i sucre
- 4 pebrots
- Julivert
- All i oli

Elaboració.

Primer de tot tallem les patates a rodanxes, salem una mica el peix, tallem la ceba a la juliana, trinxem els tomaquets, tallem els alls i preparem l’all i oli. Preparem un fumet.

Seguidament agafem una cassola (si pot ser de ceràmica) hi aboquem oli d’oliva i posem els alls a daurar, afegim la ceba i tot seguit el tomaquet amb una miqueta de sucre i pebre vermell. Afegim una mica de fumet i les patates tallades.

Deixem uns 10 minuts i col·loquem a la cassola els trossos de peix, afegint-hi el fumet necessari (fins a cobrir). A partir d’aquest moment ho deixem coure durant 30 minuts.

Un cop hagin passat aquests minuts, agitem una mica la cassola per afegir-hi l’all i oli i el julivert trinxat, també hi posem els pebrots que haurem passat per la planxa previament.

I a taula!

No hay comentarios:

Publicar un comentario