Vistas de página en total

sábado, 18 de junio de 2011

bacalla amb tomata gratinat

Ingredients:
- 1/2 Kgr. bacallà
- 3 grans d’all.
- 4 tomaquets madurs.
- sal, pebre
- llorer
- farina
- 1/2 cullerada de sucre.
- oli d’oliva
- 1 ceba
- 1/2 cullerada de pebre dolç
- 1 got de vi blanc
- 1 cullerada de pa ratllat.

Elaboració

Comencarem tallant el bacallà a trossos i el posem en remull tot un dia, cambiant l’aigua 2 o 3 vegades

Seguidament s’aseca el bacallà (amb un drap mateix) i s’enfarinen. Es fregeix amb l’olí ben calent fins que quedi torradet, els anem posant en una plata per anar al forn.

A continuació rallem la tomata i piquem els alls. Fent servir el mateix oli, sofregim els alls i hi afegim el pebre dolç (amb cura per que no es cremi). Afegim la tomata i el llorer. Ho deixem sofregir a foc lent afegint-hi sal, pebre i sucre. Quan el sofregit estigui hi afegim el vi blanc i el deixem reduir.

Buidem el sofregit per sobre dels trossos de bacallà, repartim per sobre el pa rallat, els alls picats i julivert. I ho posem a gratinar durant 10 minuts al forn a 180 graus.

Bonissim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario