Vistas de página en total

martes, 15 de noviembre de 2011

Fricando










INGREDIENTS:

Cunill o llata de vedella tallada prima
farina 
ceba 
tomàquet
sal 
seps, o camagrocs
vi blanc sec 
oli 
pebre


PREPARACIO:   

S'anfarine el tall, que tindrem ja salat i empebrentat, en una paella el fregirem i el reservarem.
En una cassola i possarem un raigt d'oli i un  pesic de sal, tirarem la ceba picada i la deixarem enrrusí be, a continuació i afegirem la tomata ja pelada i ratllada deixant coure uns 5 minuts, baixarem el foc i tirarem un got d'aigua, i ho passarem tot per al túrmix. 
Es torne tot a la cassola de nou i ficarem el vi blanc sec, i que es cogui uns 15 minuts més a foc lent, a continuació afegirem la carn i els bolets i deixarem  uns 30 minuts mes.
Es serveis ben calent.


Bon profit
        
Dolors Mallofre Puigcercos



No hay comentarios:

Publicar un comentario