Vistas de página en total

martes, 15 de noviembre de 2011

Sopa de farigola


Sopa de farigola









INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

1L D´AIGUA
PA DE SEGOL
1 MENAT DE FARIGOLA
1 CEBA
OLI I I SAL
2 DENTS D´ALL 

PREPARACIO:

Es posse a calentar un pot d´aigua amb els alls i un polset de sal, es deixe uns 30´minuts a bullir passat aquest temps s´incorpore la farigola deixant que es cogui uns 30 minuts mes, es posse a una paella al foc amb un ralltg d´oli i la ceba tallada a daus, fins que sigui doradeta tancarem el foc i llescarem el pa de cegol, en una sopera possarem la ceba i el pa ja freixit i afexirem el caldo de la farigola ven calent, i passarem a servirlo acompnyat 
d´uns tacs de formatge. 


bon profit 

Dolors Mallofre Puigcercos


No hay comentarios:

Publicar un comentario