Vistas de página en total

miércoles, 21 de diciembre de 2011


POLLASTRE DE PAGES‏





INGREDIENTS:

1 POLLASTRE DE 2 KILOS
  LLART
  OLI DE OLOVA
2 CEVESA
1 PORRO
4 ALLS
1 PEBROT VERT
EL SUC DE 1 LLIMONA ES COLA,EL SUC DE MITXA TARONJA
1 CULLERADA DE MEL DE POSTRE
SAL PEBRE
1 RAIX DE COÑAC
FARIG, LLAURE,
PRUNES, BOLETS,I BROU DE POLLASTRE

PREPARACIO:


Amasarem el pollastre  tallat a trosos uns 2 dies,en  irem el una cassola amb llart rust tirem el pollastre ja tallat i passarem a fer el sofrexit ,en una paella amb oli de oliva tallarem la ceva  el pebrot al porro i els alls, deixant que as potxi be  totes les verdures  les pasarem  per el turmixs ,possarem  aquesta salsa a la cassola amb al pollastre.
En un vol,possarem el suc de la llimona i la toronja mes la culleraa de mel sal i pebre remenarem i deixarem reposar uns 10 minuts, pasats aquests temps el tirarem dins la cassola junt amb el pollastre i el got de coñac les herves i el caldo,dexarem coure unes 2 hores a foc baix 6 minuts abans de servir possarem  els bolets, que tindrem ja reservats pasats per la paella amb un gra d´alls deixant  fer xup xup uns 10 minuts mes.

(Se serveix molt calent preferentment amb cassola de fang)
     
Bon profit

Dolors Mallofre Puigcercos

No hay comentarios:

Publicar un comentario