Vistas de página en total
miércoles, 21 de diciembre de 2011
POLLASTRE DE PAGES
INGREDIENTS:
1 POLLASTRE DE 2 KILOS
LLART
OLI DE OLOVA
2 CEVESA
1 PORRO
4 ALLS
1 PEBROT VERT
EL SUC DE 1 LLIMONA ES COLA,EL SUC DE MITXA TARONJA
1 CULLERADA DE MEL DE POSTRE
SAL PEBRE
1 RAIX DE COÑAC
FARIG, LLAURE,
PRUNES, BOLETS,I BROU DE POLLASTRE
PREPARACIO:
Amasarem el pollastre tallat a trosos uns 2 dies,en irem el una cassola amb llart rust tirem el pollastre ja tallat i passarem a fer el sofrexit ,en una paella amb oli de oliva tallarem la ceva el pebrot al porro i els alls, deixant que as potxi be totes les verdures les pasarem per el turmixs ,possarem aquesta salsa a la cassola amb al pollastre.
En un vol,possarem el suc de la llimona i la toronja mes la culleraa de mel sal i pebre remenarem i deixarem reposar uns 10 minuts, pasats aquests temps el tirarem dins la cassola junt amb el pollastre i el got de coñac les herves i el caldo,dexarem coure unes 2 hores a foc baix 6 minuts abans de servir possarem els bolets, que tindrem ja reservats pasats per la paella amb un gra d´alls deixant fer xup xup uns 10 minuts mes.
(Se serveix molt calent preferentment amb cassola de fang)
Bon profit
Dolors Mallofre Puigcercos
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario