Vistas de página en total

lunes, 12 de diciembre de 2011





XAI AMB VINAGRE:




INGREDIENTS:


3 talls de cuixa per persona  


3 alls pelats
1/2  pebrot vert
1/2  ceba 
1/2 got de vinacre de poma 
farina sal pebre oli 
1 got imitx caldo de verdures o de carn
  

PREPARACIO:
 S´han farine els talls de xai ja salats i enpebrentats es freixent a una cassola amb oli  estan enrrusits es reservent.
A la matexa cassola s´ hi possent els alls  el pebrot i la ceba ja tallada fins que astigui rosejada. safajeix el vinagre de poma dissolt amb una mica de caldo i farina per que saspesexi la salsa.

S´afegeix els tells de xai i si aboca una mica mes de caldo gue cogui tot junt uns 10 minuts mes a foc suau amb cura de que no
s´anganxi es tape es repose un cuart d´ hora  i passarem a servir

Bon Profit

Dolors Mallofre Puigcercos

No hay comentarios:

Publicar un comentario