XAI AMB VINAGRE:
3 talls de cuixa per persona
3 alls pelats
1/2 pebrot vert
1/2 ceba
1/2 got de vinacre de poma
farina sal pebre oli
1 got imitx caldo de verdures o de carn
PREPARACIO:
S´han farine els talls de xai ja salats i enpebrentats es freixent a una cassola amb oli estan enrrusits es reservent.
A la matexa cassola s´ hi possent els alls el pebrot i la ceba ja tallada fins que astigui rosejada. safajeix el vinagre de poma dissolt amb una mica de caldo i farina per que saspesexi la salsa.
S´afegeix els tells de xai i si aboca una mica mes de caldo gue cogui tot junt uns 10 minuts mes a foc suau amb cura de que no
s´anganxi es tape es repose un cuart d´ hora i passarem a servir
s´anganxi es tape es repose un cuart d´ hora i passarem a servir
Dolors Mallofre Puigcercos
No hay comentarios:
Publicar un comentario